Home

Hej Hej!

Nu är jag hemma! Kvällen blev inte lika lång som jag hade trott, men vi hann ändå göra massor av saker. Eller massor och massor. Vi satt och degade framför tv:n och såg två filmer (Rec och Juno) och såklart åt vi popcorn till. Vi hann också se några avsnitt med Robert Gustavsson, så sjukt rolig han är! Det blev inte så mycket bilder från kvällen, men två stycken kan jag bjuda på iallafall. Hur har eran fredagskväll varit? Vad har ni hittat på..?

Pucko i Oslo

Åk på weekend till Oslo, flera lediga hotell att boka, fan dags att ni hälsar på mig snart.

Jag hade just satt mig vid datorn, trött efter en lång dag i skolan. Jag öppnade ett mail från min mentor med en tid och en plats för morgondagens mentorsmöte. Tänkte att det här måste jag ju skriva upp. Gjorde så och insåg direkt att jag säkert skulle glömma bort den där lilla lappen och gå till fel plats i morgon. I ren desperation drämde jag till lappen i pannan. Sedan glömde jag bort den. En timme senare gick jag på toa, såg mig i spegeln och undrade vad som satt där.

Dags igen, nu för en sida om smslån

Var ett bra tag sedan jag bloggade här. Just i dessa tider är det ett stort tryck efter snabba, små och effektiva lån som smslån och därför har jag lagt upp en ny sida, lånaidag.se som hjälper dig finna smslån. Tar gärna emot kommentarer om detta!

Om att ha ekonomiska problem

Jag kan inte förstå vissa av mina vänner som inte lyckas spara en endaste krona månad efter månad. Istället är det snarare tvärtom att de behöver låna pengar bara för att klara sig till nästa löning. Har sagt det flera gånger och säger det igen, att låna för att klara löpande kostnader. Fine liksom om du får en tandläkarräkning på 3000 kr i en engångskostnad och inte kan få ett bra lån så ta ett smslån eller nåt annat skitlån, men att ta dessa lån löpande är fan bara galet…

Så du som behöver ett litet lån kan väl iaf jämföra lån på smslangivare.se, lycka till med din ekonomi om du fastnar i det träsket.