Lyckliga mönsteräktenskap

Jag talade idag med Mamma H som ligger nedbäddad. Hon fick då chansen att berätta om den fruktansvärda kamp som utspelar sig i Djursan.

Där ligger Mamma H eländig och sjuk men ändå med ett ungdomligt utseende och förföriska ögon. Vad gör Pappa U då? Jodå letar han upp en gammal grekisk flamma på Facebook som han sitter och chattar med hela kvällarna.

Jag sa åt henne att inte vara orolig. Jag och Mamma H finns där för henne. Ok jag finns där. Mamma E tar vi in om det behövs ett storbystat censur.

Hon ser till att hon får huset på Öland och medan skilsmässopapperna skrivs på så får hon sova på min soffa. Usch så typiskt att dessa grekiska våp alltid ska bryta upp lyckliga mönsteräktenskap.

Eller vad fan säger jag? Detta är ju faktiskt något Mamma E kan. Nu kommer ju Pappa U och den där feta-ost-slampan att lura ner lilla Märta till Grekland på somrarna. Satan, trodde aldrig att den dagen skulle komma när Mamma E:s expertis inom kategorin svärföräldrar skulle komma till nytta!

Vad tror ni?

Till lunch rykte jag ihop med min far. Så otroligt onödigt. Vet inte vem jag har fått detta häftiga humör. Mamma E? Nej det är rätt tydligt att det är pappas humör jag har. Har ju redan hans ångest och utseende. Var det nödvändigt med allt?

Sedan blev jag upphämtad av Kusin C för resa till Skultunas Mässingbruk och fabriksbutiken. Blev några inköp men oj va mysigt Skultuna i vinterskrud var. Får nog bli en ny tradition.

Vi blev grymt besvikna på vår traditionella kinamiddag. Hongkong är inte vad det var. Det blev dock action när 4 snubbar tog springnota. Alla små kineser var plötsligt på språng.

Till sist blev jag skjutsad ända hem till dörren av Kusin C trots att hon bor på andra sidan stan.

Skatteverket går tydligen över lik för att “hitta” fel…

Jag läste denna tråden på Webmaster Network (Sveriges största forum för webbmasters och även många småföretagare på internet samlas här) http://www.wn.se/t1049675.html. Detta är bland det mest skrämmande jag läst om Skatteverket, i synnerhet med en högerinriktad regering som ska främja småföretagandet.. Att sätta upp sådana mål är som att hovrätten ska fälla 50% av fallen… Har mailat Skatteverket för att få deras feedback på detta…

Om att ha ekonomiska problem

Jag kan inte förstå vissa av mina vänner som inte lyckas spara en endaste krona månad efter månad. Istället är det snarare tvärtom att de behöver låna pengar bara för att klara sig till nästa löning. Har sagt det flera gånger och säger det igen, att låna för att klara löpande kostnader. Fine liksom om du får en tandläkarräkning på 3000 kr i en engångskostnad och inte kan få ett bra lån så ta ett smslån eller nåt annat skitlån, men att ta dessa lån löpande är fan bara galet…

Så du som behöver ett litet lån kan väl iaf jämföra lån på smslangivare.se, lycka till med din ekonomi om du fastnar i det träsket.