Onsdag

En annan bra blogg för ekonomi är Colorful. Där hittar du många intressanta artiklar om ekonomi.

Hade världens jobbigaste natt, inte i att det var mkt att göra snarare psykist. Blev hyperstressad nästan på en gång & vid 02.00 visste jag knappt vad jag skulle göra, kl 03.00 ringde jag hem till sambon för att få höra hans röst & sen gick jag & vilade & sov en timme, efter det blev det lite bättre. Väl hemma imorse så kändes det så skönt, somnade efter ett tag & sov så hårt att jag inte hörde när sambon gick eller att han pratade med mig, sen så började jag vakna vid 12.30 & så höll det på tills 14.30 då gick jag upp, orkade inte ligga & vakna hela tiden. Drömma underliga drömmar & vrida & vända sig över hela sängen & vakna hela hela tiden & vara alldeles varm. uhhh!

Åt lite lunch med sambon & nu ska jag klä mig, vet inte vad jag ska göra men tiden går väl åt ändå skulle jag tro. Vill ha ost & vin kväll men det går ju knappast nu när jag ska jobba igen!?!?
Jaja jag jobbar med erik idag & då går det an, han babblar visserligen alldeles för mkt & gärna när jag läser, men hellre han än alla de andra grin & tjatkärringarna, jag hatar dem!

& magen hatar jag också, den är uppsvälld & gör ont efter den lilla lunchen & det gillar jag verkligen inte!