SL

Vaknade upp alldeles nyss, inte utvilad men bäst att gå upp nu, hur ska jag annars somna ikväll? Nåja, gårdagskvällen var kul. Förutom att bussen till Danderyd aldrig kom, så vi tog en taxi. Dessutom tog det 1 ½ timme att komma hem från Fridhemsplan…

Appropå bussar, i förrgår när jag och My var på väg hem från stan så stannade vi vid en busshållplats (endast 2 hållplatser innan vi ska gå av) och världen fjortisgäng kommer på. Nära oss sätter sig två tjejer. De kanske var 15 år gamla och båda var dyngraka. Då bestämde vi oss för att sätta oss längre fram. Precis när vi funnit våra nya säten springer ytterligare ett 20 fjortisar på bussen. Varannan person visar busskort och detta gör ju givetvis busschaffören förbannad. Han stänger av bussen och vägrar köra vidare. Vi stod där i säkert 20 minuter. När fjortisgänget fick reda på att väktare var på väg sprang de av allt va de hade. Fan va förbannad jag var! Eller var? Jag är fortfarande förbannad. De ska nog få se!

Idag ska jag ägna mig åt att skriva ett brev till SL, plugga matte och projektarbete. Ikväll blir det nog övningskörning också.