close your eyes, clear your heart

veckorna går fort för nu är det helg .. igen.  men inte mig emot, icke sa nicke. det skulle vara en helkväll med sofia och jenny igår. det blev en 3/4 kväll kan man säga, haha. vi gick och åt på table 20. finns det nån som gör godare pasta carbonara, sjukt gott. sen begav vi oss till sporthallen för att bevittna innebandyderby mellan färjestad-slätafly. haha, det blev en period sen blev det att åka hemåt. hmm, ibland hatar jag att vara kvinna. menmen, har jag bestämt mig för ha en rolig kväll ute så ska jag ha det också. så hem, en stark tablett och en tupplur. sen var jag på g igen. det blev palace.

kul hade vi, lite mkt schlager men så är det när man är ute med jenny och sofia, haha. salomeh och jag var mer inne på stora golvet, det är det riktigt musik. det dansades till klockan blev sent. efterfest kan vi inte kalla det, men en kopp te med goda vänner är aldrig fel mitt i natten. tills en av dem däckar på ens soffa vill säga, haha.

igår var det allderles för tyst, jag borde kanske förklarat. tänker inte tappa dig, underbara människa. men vi får se vad som händer ikväll. sen som vanligt efter några timmar på café dream så måste jag skynda in i duschen innan dzejna, jehona och company kommer .. för ikväll blir det utgång.

I did my best to notice
when the call came down the line,
up to the platform of surrender.
I was brought but I was kind
and sometimes I get nervous
when I see an open door.