trosor, ufon och lets dance

Ibland kan jag känna att jag är alldeles för öppenhjärtlig här på Ironien. Jag berättar om min tunntarm och sånt. På sätt och vis är det vidrigt, men det är sådan jag är. Lite vidrig från time to time liksom. Nu tänkte jag vara såndär igen och berätta sånt ni kanske inte vill veta. Jag upptäckte nämligen just att jag satt på mig mina trosor utochin. Och gått runt så hela dagen. Jag måste ha varit jävligt trött imorse.

Eller så blev jag någon gång under dagen bortförd av utomjordingar och utsatt för snuskiga experiment. Jag var ju på presslunch med Lets Dance-deltagarna idag och en hel del av dem hade säkert tagit UFOt dit.

Tilde Fröling var snyggast. Hon var Thailandbrun och hade ett väldigt stort, vitt leende. Fast mest intressant var att hon hade pressat upp tuttarna så de nästan snuddade vid hennes haka. Det såg.. mjukt ut. Undrar om hon vilar sitt ganska stora huvud mot dem när nackmusklerna liksom inte orkar längre. Linda Lampenius, som väl ändå är känd för sina jättebomber?, hade dolt dem under en svart klänning med hög hals. Jag trodde hon skulle komma naken.
Susan Lanefeldt var tack och lov inte naken men däremot tantäcklig och stötte på David Hellenius, som i sin tur lämnade små sarkastiska kommentarer om allt och alla. Det var kul. Mindre kul var Uffe Larsson som (som vanligt) såg ut som ett vandrande lik men än mer skrämmande än det var hans så kallade “skämt” som ingen fattade. Nästan lika skrämmande var danstjejernas dallrande magar som var till allmän beskådan. De paljettklädda klänningarna var minimala och “stoppad korv” känns som en passande beskrivning. Vi analyserade deras fetma en stund medans vi stoppade i oss geléhallon. Vidare såg Mi Ridell totalt sönderbotoxad ut medan Mat-Tina faktiskt var ganska snygg.

Nästan lika snygga var alla unga, hippa journalister. Fan vad jag hatar dem. Vi käkade med en av dem, Johanna från Cosmopolitan, och hon hade precis tillträtt som redaktionsassistent. Suck. Jag gissar att hon var ungefär 20 år gammal.

Okej, hon var inte 20. Men hon var snygg, oförskämt trevlig och använde sig av mitt namn. Jag tror inte vi kunde hjälpa det, men på något sätt förvandlades jag och Kattan till überbitches. Jobbiga himla med ögonen-journalister. Vi namedroppade TV4s pressfolk tills stackaren kände sig lagom förvirrad och då satte Kattan in dödsstöten och ignorerade henne rakt av. Way to go.. Snällpiller någon?

Jag hoppas att det inte finns en himmel för då är nog inte jag välkommen.

Boka hotell i vårt grannland Finland. Här finns många tips på hotell i Finland